Az bütçeyle yapabileceğiniz muhteşem poğaça tarifi!

Az bütçeli ve asla bayatlamayan poğaça ile eltiniz adeta çatlayacak. Bu tarifi başka hiçbir yerde bulamazsınız! Az bütçe ile kısa süre içerisinde yapabileceğiniz bu poğaçayı her beş çayında 10 dakika içerisinde hazırlayabilirsiniz.

Poğaça yaparken hem kolay hem de lezzetli bir tarif istiyorsanız adeta eltinizi kıskandıracak bayatlamayan poğaça tarifi tam da size göre! Uzun süre buzdolabında tutup çıkardığınız zaman yumuşacık olacak benzersiz poğaça tarifini haberimizde derledik. Beş çayına acil olarak gelecek misafirleriniz için 15 dakika içerisinde hazırlayacağınız bu tarif ile misafirleriniz adeta parmaklarını yiyecek. Az bir bütçe ile hazırlayabileceğiniz bu tarifte ihtiyacınız olan malzemeler, tarifin püf noktaları ve detayları haberimizin devamında sizlerle…

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!