Ayasofya Camisi ile ilgili Google harita üzerinden düzeltme yaptı

Yarın kılınacak Cuma namazıyla 86 yıl sonra ibadete açılacak olan Ayasofya Camisi ile ilgili Google harita üzerinde flaş bir düzeltme yaptı. Haritalar üzerinden Ayasofya araması yapıldığında artık cami olarak görülüyor.

Yarın kılınacak cuma namazı ile 86 yıl sonra ibadete açılacak Ayasofya Camisi'nde hazırlıklar sürüyor. Cami çevresinde açılış için son hazırlıklar yapılıyor. Polis, meydanda önlem alırken, cami çevresini de bariyerlerle kapattı. Tarihi gün öncesinde önemli bir gelişme daha yaşandı. Google haritalarda Ayasofya'yı 'cami' olarak işaretledi. Ayasofya araması yapılıp haritalara bakıldığında Ayasofya Camii olarak görülüyor.

 Tabelası asıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan da Ayasofya'nın yeni tabelasının açılışını bugün yaptı. Yeni ismi Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi oldu. Tabelanın yazısını Hattat Mehmet Özçay yazdı.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? EPDK motorin ve benzin fiyatı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı! Yanlış diyetler zayıflatmıyor tam aksi kilo aldırıyor!