Avukat Dilara Yıldız'ı öldüren Oktay Dönmez'in mesleği bakın neymiş!

İstanbul Tuzla'da Oktay Dönmez (29) ayrıldığı avukat olan eski nişanlısı Dilara Yılmaz'ı (29) restoran içerisinde tabanca ile vurarak öldürdü. Cinayet zanlısının Astsubay olduğu ve 10 gündür genç avukatın evine anahtarsız girerek eve gelmesini beklediği ortaya çıktı. Dönmez, saldırıyı gerçekleştirdiği restoranda polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İstanbul Tuzla'da bir genç kadın daha eski nişanlı kurbanı oldu. Olay, saat 22.00 sıralarında Tuzla Cami Mahallesi Sahilyolu Caddesi’nde bulunan bir restoranda gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Barosuna kayıtlı Avukat Dilara Yıldız (29) eski nişanlısı Astsubay Oktay Dönmez (29) tarafından yemek yedikleri restoranda tabanca ile ateş açılarak öldürüldü.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!