Avlu 15.Bölüm Fragmanı izle

Avlu 15.Bölüm Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Avlu dizisinin yeni bölümü 11 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Avlu bu hafta yayınlanacak mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zerrin müdürün herkesi şoke eden cezasına karşılık cezaevinde isyan çıkmıştır. Bu isyandan sonra Zerrin, hamlelerine sertliğini arttırarak devam edecektir. Taraflar iyice gerilmiş ve herkes gerçek rengini belli etmeye başlamıştır.

Bu sırada Oktay’ın aleyhinde yazılacak olan rapor gerginliği git gide büyümektedir. Tüm bunlar olurken Deniz, Alp’ten öcünü almak için kurguladığı planı işletmekte başarılı olabilecek midir?

Ahbab kurucusu Haluk Levent BM'de İsrail ve Netanyahu'ya sert tepki! Gökhan Zan savcılığa suç duyurusunda bulundu! MHP Kırklareli seçim şarkısı sosyal medyada gündem oldu Atatürk’e hakaret eden Şevki Yılmaz ve Halil Konakçı'ya çığ gibi tepki Lider Haber kanalındaki Barometre programında küfürler havada uçuştu! Maden faciası sorumlularına karşı eylem giden eylemciler durduruldu!