Atama kararları Resmi Gazete'de!

28 temmuz 2022 tarihli atama kararına göre Hazine ve Maliye bakanlığına ve 4 üniversitenin rektörlüğüne atama yapıldı karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte atama kararları...

28 temmuz 2022 tarihli atama kararına göre Hazine ve Maliye bakanlığına ve 4 üniversitenin rektörlüğüne atama yapıldı karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte atama kararları...

Resmi Gazetenin bugünki sayısında 4 üniversitenin rektörlüğüne ve Hazine ve Maliye Bakanlığınına atamalar yapılmıştır.

Hazine ve Maliye Bakanlığı

Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yasemin GİRİCİ atanmıştır.

Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ömer KARADEMİR atanmıştır.

Muhasebat Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Serkan YÜCEER atanmıştır.

Risk Analizi Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Fatih Mehmet BAL atanmıştır.

Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet Ali KÖSE atanmıştır.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Abdullah Yasir ŞAHİN atanmıştır.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ramazan GÜNGÖR atanmıştır.

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Kemalettin IŞIK atanmıştır.

ATAMA KARARLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÜNİVERSİTELER

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet HOTAR atanmıştır.

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Abdurrahman Kürşat AYDOĞAN atanmıştır.

İstinye Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Erkan İBİŞ atanmıştır.

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Feride Esra GENÇTÜRK atanmıştır.

Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında