Aşkın sebebi ne? Nasıl ve neden aşık oluruz?

Aşk gelmiş geçmiş en karmaşık hislerin başında geliyor. Mitolojik hikayelerden tarih kitaplarına kadar her yere konu olan aşkın sebebi ne?

Aşk, bazılarına göre dünyanın en güzel duygusu, bazılarına göre ise en yıkıcı olanı. Filmleri, dizileri, kitapları incelediğimizde her şeyin içinde aşkın olduğunu görüyoruz. Bazen aşkın sonu mutlu bitmiyor. Bazı kişilerse aşık oldukları için derin üzüntüler yaşıyor. Peki o zaman neden aşık oluyoruz? Aşık olmanın sebepleri neler? Bu konuda yapılan pek çok psikolojik araştırma bulunuyor.

Aşk son derece karmaşık bir duygu. Aşık olmayı etkileyen birçok faktör bulunuyor. Bunlar arasında fiziksel kimya, cinsel çekim, paylaşılan ilgi alanları ve uyumluluk bulunuyor

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!