Askıda Fatura ve Halk Süt’ü örnek veren İmamoğlu İstanbul’un dayanışmacı belediyeciliğini anlattı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, farklı ülkelerden mevkidaşlarının katıldığı ‘Yeşil Büyüme İçin Ortaklıklar (P4G) Konferansı Belediye Başkanları Paneli’nde konuştu. Pandemi sonrasında tüm dünyada şehirlerin öneminin arttığına dikkat çeken İmamoğlu, İstanbul’da hayata geçirdikleri ‘dayanışmacı belediyecilik’ deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

İSTANBUL’UN ‘DAYANIŞMACI BELEDİYECİLİĞİ’Nİ DÜNYADAKİ MEVKİDAŞLARINA ANLATTI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, farklı ülkelerden mevkidaşlarının katıldığı ‘Yeşil Büyüme İçin Ortaklıklar (P4G) Konferansı Belediye Başkanları Paneli’nde konuştu. Pandemi sonrasında tüm dünyada şehirlerin öneminin arttığına dikkat çeken İmamoğlu, İstanbul’da hayata geçirdikleri ‘dayanışmacı belediyecilik’ deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Askıda Fatura, tarımsal ve üretimsel destekler ile Halk Süt gibi uygulamaların detaylarını katılımcılarla paylaşan İmamoğlu, “Yerel yönetimlerin görevi, sadece hizmet sunmak değil, aynı zamanda vatandaşların kendilerini bağlı hissetmelerine, aidiyet duygusunu desteklemelerine ve birbirlerine destek olacak kadar bağlı hissetmelerine yardımcı olacak yollar bulmaktır. Bizim İstanbul'daki deneyimimiz budur. Aynı sorunlarla mücadele eden diğer şehirlerden de öğreneceğimiz çok şey var” dedi. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor! Ahmet Davutoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti