Aşk Ve Mavi 77.Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Ve Mavi 77.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aşk Ve Mavi dizisinin yeni bölümü 9 Kasım Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Emrah, Burcu Kıratlı ve Kenan Bal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta yayınlanacak mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıllar sonra ortaya çıkan Yaman, konakta bütün dengeleri alt üst eder. Fazıl, oğlunu kabul etse de Yaman, Fazıl'a öfke doludur. Yıllardır biriktirdiği öfkesi Fazıl'a yakınlaşmasını, onu babası olarak görmesini engellemektedir.

Sadi'yi etkisiz hale getirip depoya saklayan Elmas, adamı yerinde bulamaz. Bir süre sonra Sadi'nin hastanede olduğunu öğrenir. Adam komadadır. Elmas, bildiklerini anlatmasın diye adamın başında nöbet tutar. Sadi ölür ancak sakladığı sır başka bir yerdedir ve ortaya çıkması an meselesidir.

Survivor All Star 2024 115. Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 28. Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali)