Asgari ücrette beklenen yeni rakam verildi! Yeni yılda asgari ücret...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarının ardından yıl içinde iki kez zam yapılan asgari ücretin 2023 yılında ne kadar olacağı araştırılmaya devam ediyor. Uzman ekonomist isim asgari ücrete ilişkin tahminini ilk kez açıkladı. Yeni yıla iki ay kala asgari ücret zam oranlarına ilişkin tahminler de netleşmeye başladı. Peki, asgari ücret ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamları milyonlarca çalışanın maaş zam oranlarına da etki ediyor. Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun enflasyon raporu sunumunda açıkladığı enflasyon tahminlerinin ardından yıl içinde 2 kez zamlanan asgari ücretin 2023 yılında ne kadar olacağı merak edildi. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!