Asgari ücret zammı toplantısı başladı! Asgari ücret 2021 zam oranı ne kadar olacak?

Asgari ücret zammı ile ilgili önemli gün geldi, çattı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni asgari ücreti belirlemek için bugün 10.30'da toplandı. Asgari ücret 2021 zammı 7 milyon kişiye direkt, diğer tüm kesimlerin maaşına ise dolaylı olarak etki edecek. Bugünkü toplantı ile birlikte milyonlarca çalışanın merak ettiği 2021 asgari ücret zammı ne kadar oldu sorusu yanıt bulacak. İşte asgari ücret zammıyla ilgili son dakika haberi...

Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika haberi geldi. Türkiye'deki milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammı için son toplantı bugün Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında yapılmaya başlandı. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan taraflar geçtiğimiz toplantılarda asgari ücret 2021 zam oranı hakkında beklentilerini paylaşmıştı. Toplantı öncesi internet üzerinden 'asgari ücret zammı ne kadar olacak? 'asgari ücret zammı ne kadar oldu' araştırmaları da öne çıktı. Bilindiği üzere yeni asgari ücret; asgari geçim indirimi (AGİ), işsizlik maaşı gibi birçok tutara da artış getirecek.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!