Asayiş Uzman Erbaş Alımlarında Yeni Gelişme

Jandarma Genel Komutanlığına bağlı birimlerde görevlendirilmek üzere çok sayıda uzman erbaş alımlarına başvurular devam ediyor.

Lojistik uzman erbaş alımlarında başvurular devam ediyor. 29 kasıma kadar devam edecek başvuruların sonrasında Asayiş branşında alımlar yapılması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Sahil Güvenlik Akademisi ile Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Lojistik branşında 12 farklı kadrodaki uzman erbaş alımlarında başvurular devam ediyor. 

UZMAN ERBAŞ ALIMLARI

Lojistik uzman erbaş alımlarında başvurular devam ediyor. 29 kasıma kadar devam edecek başvuruların sonrasında Asayiş branşında alımlar yapılması bekleniyor. Önceki dönem eğitimlerine devam eden erbaş personellerinden asayiş sınıfında 2 Bin 646 kişi yemin törenden sonra görevlerine başlayacaklar.


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle