Arnavutluk depremi son dakika haberi ! Deprem haberleri

Arnavutluk'ta yaşanan depremlerin ardından Balkanlar'da korkutan bir deprem daha yaşandı... Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın güneyinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Arnavutluk tarihinin en büyük depremlerinden birini yaşadıktan sadece birkaç saat sonra Bosna Hersek’te yürekleri ağızlara getiren bir sarsıntı meydana geldi. Arnavutluk’ta yaşanan 5.4 büyüklüğündeki depremin ardından Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’nın 75 kilometre uzağında 5.4 büyüklüğündeki bir deprem yaşandı.

Arnavutluk’ta en az 7 kişinin yaşamını yitirdiği depremin ardından Saraybosna’da hissedilen deprem bölgede panik yarattı. Yetkililer ilk belirlemelere göre olayda yaralanan ya da yaşamını kaybedenin olmadığını açıkladı.

18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor