Arda Güler ameliyat edilecek!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in sakatlığı hakkında açıklama yaptı. Ancelotti, "Arda Güler, ameliyat olursa daha hızlı iyileşebilir. Küçük bir sorun, kısa sürede geri dönecektir." dedi.

Real Madrid'in Fenerbahçe'den transferi Arda Güler, diz sakatlığı nedeniyle ameliyat olacak. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, genç oyuncunun ameliyat sonrası daha hızlı toparlanacağını ifade etti.

Ancelotti, "Arda Güler, ameliyat olursa daha hızlı dönebilir. Küçük bir sorun, kısa sürede atlatılır. Hastalık gizliliği nedeniyle daha fazla ayrıntı veremem" dedi.

Henüz resmi bir maça çıkmamış olan 18 yaşındaki futbolcunun, yaklaşık bir buçuk ay sahalardan uzak kalabileceği öne sürülüyor.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!