Araç sahiplerine kötü haber! Akaryakıt'a....

Akaryakıta gelen üst üste gelen indirimin ardından araç sahiplerine son dakika açıklaması geldi. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın etkisiyle yükselen petrol fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Brent petrolün varil fiyatı savaşın yol açtığı arzın daralacağı endişeleri ile 13,5 yılın zirvesini görmüştü. Brent petrol bugün 109 dolar seviyesinden işlem görüyor. Petrol fiyatlarındaki artış "Akaryakıt fiyatına zam gelecek mi?" sorusunu akıllara getirirdi.

Son dakika: Brent petroldeki düşüş rüzgarı yerini yükselişe bıraktı.Uluslararası piyasalarda dün 107,50 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı günü 106,64 dolar seviyesinde tamamlamıştı.

Bugün isre Brent petrolün varil fiyatı ise 109 dolara kadar dayandı. Rusya ile Ukrayna arasındaki ateşkes görüşmelerinde anlaşma ihtimalinin yerini belirsizliğe bırakması ve piyasalarda Rusya'ya yönelik yaptırımların artabileceği endişeleri yer alıyor.

Peki brent petroldeki bu yükseliş akaryakıta nasıl yansır? Benzin ve motorine zam gelir mi? sorularını akıllara getirdi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor!