Araban’da sis etkili oluyor: Görüş mesafesi 8 metreye düştü!

Gaziantep’in Araban ilçesi merkezi ve kırsalında üç gün boyunca gece ve gündüz aralıklarla etkili olan sağanak yağışın ardından sabah erken saatlerde başlayan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi.

İlçe merkezi ve kırsalında etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini yer yer 8-10 metreye kadar düşürdü. Özellikle Araban-Gaziantep kara yolunun geçtiği Karadağ geçidi, Araban-Adıyaman kara yolunun geçtiği Çat Boğazı mevki ve Ergen rampası geçidinde de etkili olan yoğun sis, sürücülere zor anlar yaşattı. Sis nedeniyle kentte ulaşım güçlükle sağlanabildi. 

Üç gün boyunca aralıklarla etkili olan sağanak yağışın ardından sabah erken saatlerinde ilçe genelinde etkili olan yoğun sis nedeniyle ilçeye bağlı Fıstıklıdağ, Elif, Hisar kırsal mahalleleri başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerde etkili oldu.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2 Mayıs'ta A101 Yine Karavan Satışına Başlıyor 1 Mayıs Günü Valilik kararıyla kapatılan ulaşım ağları duyurusu Survivor All Star 2024 101. Bölüm Fragmanı izle 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Turkcell'den sevindiren 30. yıl kampanyası! Tarifeler çifte katlanıyor