Araba almak isteyenler için fiyatlar artmadan son fırsat

Otomobil piyasalarında yaşanan fiyat artışları sıfır km araçlara olan talebin azalmasının ardından ikinci el otomobil piyasalarının da karışmasına neden oldu. Döviz kurundaki dalgalanma ve otomotiv sektöründeki problemler fiyat artışlarının temel nedeni olarak gösteriliyor. 20 Aralık'tan itibaren dolar kurunda düşüş yaşanmaya başlamasının ardından otomobil fiyatlarında da az da olsa indirim görüldü. İşte en bankaların en uygun ikinci el taşıt kredileri...

İkinci el otomobil piyasalarına olan ilginin artmasının ardından bankaların ikinci el taşıt kredilerine yönelik kampanyalarında da yoğun talep görülüyor. Özellikle düşük faiz oranları uygulayan bankalardan kredi çekerek, ikinci el araç satın almak isteyenler avantajlı bir şekilde araç sahibi olabiliyorlar.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!