Apple, Twitter'ı mağazadan kaldırmakla tehdit etti! Elon Musk telefon üretimine mi başlayacak?

Apple, Twitter'da reklam vermeyi durdurdu. Bunun ardından Elon Musk çılgına döndü. Paylaşımlarında teknoloji devini hedef gösteren Musk, Apple'ın App Store'da her alışveriş için kullanıcılarından yüzde 30 oranından gizli bir vergi aldığını iddia etti. Olay giderek büyüyor. İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya devi Twitter'ı satın alan Elon Musk, binlerce çalışanı da işten çıkarmış, platforma da bir dizi yenilik getirmişti.

Twitter'da Musk dönemi başlarken, birçok marka yeni kararları endişeyle izlediklerini açıklayarak Twitter'la reklam anlaşmalarını dondurma kararı almıştı. 

General Motors, General Mills, Mondelez International, Pfizer, Volkswagen ve Audi'nin ardından Apple'ın da Twitter reklamlarını geçici olarak durdurdduğu öğrenildi.

Duruma öfkelenen Elon Musk ise teknoloji devine savaş açarak bir dizi Tweet ile Apple'ı suçlayan paylaşımlarda bulundu.

Musk ise teknoloji devine "Apple, Amerika’daki ifade özgürlüğünden nefret mi ediyor?”diyerek tepki gösterdi. 

Paylaşımının ardından, Apple CEO’su Tim Cook’u da mesajına ekleyen Musk, “Burada neler oluyor?” diye sordu.

Devam eden mesajlarında da Apple'ı hedef göstermeye devam eden Musk, Apple'ın kullanıcıları etkileyen tüm sansür eylemlerini yayınlamasını istedi.

APPLE'A GİZLİ VERGİ SUÇLAMASI
'Apple ayrıca Twitter'ı App Store'dan alıkoymakla tehdit etti' diyen Musk, ancak nedenini bilmediğini söyledi.

Son paylaşımında ise  Apple'ın App Store'dan satın alınan her şey için usulsüz bir şekilde %30 vergi aldığını iddia etti.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 29.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!