Apple, 2019’un en iyi uygulamalarını ve oyunlarını seçti

Apple 2019’un “en iyi uygulamalarını ve oyunları’nı duyurdu. Uygulama kültürüne yön veren en güçlü trendleri de açıkladı.

Uygulamalar hayatımızı kolaylaştırmamıza, yaratıcılığımızı ifade etmemize, arkadaşlarımız, ailemiz ve dünyanın geri kalan bölümüyle iletişim kurmamıza ve elbette eğlenmemize yardımcı oluyor. 2019’da uygulamalar, hem toplumumuzun ruhunu yansıtarak hem de dijital ve pop kültürünün bağlantı noktasında yer alarak adlarından söz ettirdiler.

Apple’ın Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Phil Schiller, “ 2019’da App Store’un En İyi Uygulamaları ve Oyunları arasında yer alan kazananlar, tüm dünyada bağlantı kurma, yaratıcılık ve eğlenceye duyduğumuz isteği yansıtıyor” dedi.

İşte 2019’une en iyi uygulamaları


Yılın iPhone uygulaması

Spectre Camera (Lux Optics): Gücünü artırılmış gerçeklikten alan bu uygulama, sahip olduğu büyüleyici teknolojik özelliklerden yararlanarak herkesin uzun pozlamayla göz alıcı fotoğraflar çekmesini sağlıyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!