Antalyaspor - Göztepe maç sonucu: 0-3 özet ve golleri izle

Süper Lig 2019-2020 sezonu 18. hafta mücadelesinde Antalyaspor, sahasında Göztepe'ye 3-0 yenildi.

Süper Lig'de ikinci devrenin perdesi açıldı. 18. haftada günün ilk karşılaşmasında sükseli transferleriyle gündeme gelen Antalyaspor sahasında Göztepe'yi ağırladı.

Karşılaşmaya iyi başlayan konuk takım henüz 16. dakika Halil Akbunar ile 1-0 öne geçti. Dakikalar 36'yı gösterdiğinde Serdar Gürler farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti. İlk yarının son anlarında ise Soner Aydoğdu sahneye çıktı ve skoru 3-0'a taşıdı. İlk yarı bu sonuçla sona ererken, ikinci yarıda gol sesi çıkmadı ve maç 3-0 Göztepe'nin üstünlüğü ile sona erdi.

Bu arada maçın son anlarında ev sahibi takımdan Diego hakeme itiraz ettiği için ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Antalyaspor - Göztepe maç sonucu: 0-3 özet ve golleri izle - TIKLA

PODOLSKI TRİBÜNDE

Antalyaspor'un imza attırmak için gece yarısı şehre getirdiği Alman futbolcu Lukas Podolski de mücadeleyi tribünden takip etti. Tecrübeli oyuncuyla kısa süre içerisinde resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle