Antalya'da baba dehşeti! 2 çocuğunu öldürüp...

Antalya'nın Aksu İlçesi'nde adı açıklanmayan baba, 3 ve 5 yaşındaki biri kız 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Antalya Aksu İlçesi'nde adı açıklanmayan baba, 3 ve 5 yaşındaki biri kız 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. 







Alınan bilgiye göre, Aksu ilçesi Soğucaksu Mahallesi'ndeki 2 katlı bir evin ikinci katındaki dairede oturanlardan 2 gündür haber alınamaması üzerine polise ihbarda bulunuldu.





Ev sahibinin verdiği yedek anahtarla daireye giren polis ekipleri, evde silahla vurulmuş halde baba ve 2 çocuğunun cesediyle karşılaştı.





Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da olay yerine gelerek incelemede bulundu. Babanın çocuklarını silahla vurduktan sonra intihar ettiği belirtiliyor.


18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar 2024 MEB Bursluluk sınavı sonuçları (İOKBS) nereden sorgulanır? Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!