Annesini balta ve satırla canavarca kesen evladın asıl sebebi ortaya çıktı?

Annesini canavarca satır ve balta kullanarak öldürdükten sonra başını kesip tencereye koyan ve bacağındaki etleri kemiğinden sıyıran Tuğçe Sayın hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Yapılan araştırmalar sonucunda Sayın’ın annesinin cinayetinde kullandığı satır ve baltayı birkaç gün önce aldığı tespit edildi. Ayrıca anne Sevilay Palabıyık’ın daha önce kızı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. İşte detaylar..

AnAnnesini canavarca satır ve balta kullanarak öldürdükten sonra başını kesip tencereye koyan ve bacağındaki etleri kemiğinden sıyıran Tuğçe Sayın hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Yapılan araştırmalar sonucunda Sayın’ın annesinin cinayetinde kullandığı satır ve baltayı birkaç gün önce aldığı tespit edildi. Ayrıca anne Sevilay Palabıyık’ın daha önce kızı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. İşte detaylar..nesini balta ve satırla canavarca kesen evladın asıl sebebi ortaya çıktı?

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri