Ankara'ya gelen ikinci Rus Askeri Heyeti ile görüşmeler tamamlandı

MSB, Soçi Mutabakatı çerçevesinde; taktik ve teknik hususları görüşmek üzere Ankara'ya gelen ikinci Rus Askeri Heyeti ile 1-2 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen görüşmeler tamamlandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Soçi Mutabakatı çerçevesinde; taktik ve teknik hususları görüşmek üzere Ankara'ya gelen ikinci Rus Askeri Heyeti ile 1-2 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen görüşmeler tamamlandığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Rusya Federasyonu ile 22 Ekim 2019 tarihinde Soçi'de varılan mutabakat çerçevesinde; taktik ve teknik hususları görüşmek üzere Ankara'ya gelen ikinci Rus Askeri Heyeti ile 1-2 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen görüşmeler tamamlandı." ifadeleri kullanıldı.

MSB
17 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tasarruf Tedbirleri Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı Dışişleri'ne yeni atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Dolar kaç TL oldu? 16 Mayıs güncel döviz fiyatları! Cumhurbaşkanı 28 Şubat davası sanıkları cezalarını affetti! Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor!