Ankaragücü - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ankaragücü Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, yarın saat 18.30’da deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Peki Ankaragücü - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray bu hafta Ankaragücü’ne konuk olacak. Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü ile bugüne kadar ligde 97 kez karşılaştı. Geride kalan maçlarda sarı-kırmızılıların 61-17'lik üstünlüğü bulunuyor.

ANKARAGÜCÜ GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? 

Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, yarın saat 18.30'da deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Maç BeinSports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak ve trhaberler.com'dan takip edilebilecek.

GALATASARAY 7 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Galatasaray, Süper Lig’de en son 1 Mart’ta Gençlerbirliği’ni mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, daha sonra oynadığı müsabakalarda Sivasspor, Beşiktaş, Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir ile berabere kalırken, Çaykur Rizespor, Trabzonspor ve Alanyaspor'a yenildi.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte?