Ankaragücü 0 -1 Konyaspor

Süper Lig'de ikinci yarı heyecanı başladı. 18. haftanın açılış maçında Ankaragücü ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı'nda oynanan mücadele Konyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 10 hafta sonra galibiyetle tanışan Konyaspor'a 3 puanı getiren gol 90+2'de Levan Shengelia'dan geldi.

Süper Lig'de ikinci devre heyecanı Eryaman Stadı'nda oynanan Ankaragücü-Konyaspor maçıyla başladı. Ateş hattını yakından ilgilendiren maçta kazanan konuk ekip Konyaspor oldu.

10 maçtır kazanamayan Aykut Kocaman'ın ekibine galibiyeti getiren gol 90+2'de Levan Shengelia'dan geldi.  

Kritik galibiyetin ardından puanını 18'e yükselten Konyaspor, maç fazlasıyla 14. sıraya yerleşti. 12 puanda kalan Ankaragücü ise 17. sırada yer aldı.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?