Ankara'da ekmek fiyatlarına ikinci okkalı zam!

Ankara'da kısa bir süre önce yüzde 25 zam yapılan ekmeğe bir yüzde 20'lik zam daha geldi. Böylece fiyatlar 1 lira 50 kuruşa çıktı.

Yeni yılın girmesiyle birlikte birlikte zamlanan ürünler arasında ekmek de yerini aldı. Ankara'da fırıncılar dur durak bilmiyor. Ekmeğe ikinci zamlarını da yaptılar. Böylece 9 ayda ekmeğe neredeyse yüzde 50 zam gelmiş oldu.

İkinci zam

Ankara'da ekmek fiyatları 1 lira 25 kuruştan 1 lira 50 kuruşa yükseldi. Ankaralı fırıncılar; un, elektrik ve su fiyatlarına yapılan zamların ardından ekmek fiyatlarına zam yapmanın kaçınılmaz hale geldiğini savundu.

Bilindiği üzere 1 Nisan 2019'da da Ankara'da ekmek fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yapılmıştı. 1 liraya satılan ekmeğin fiyatı 1 lira 25 kuruşa çıkmıştı.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!