Anadolu Efes şampiyonluk için gümbür gümbür geliyor!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play off final serisinin 5. maçında Anadolu Efes, sahasında Fenerbahçe’yi 86-76 yendi. Efes bu sonuçla seride 3-2 öne geçerken, 6. maç ise 19 Haziran Çarşamba günü Ülker Etkinlik ve Spor Salonunda oynanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play off finalinde Anadolu Efes, sahasında Fenerbahçe Beko'yu 86-76 mağlup ederek seride 3-2 öne geçti. 

Lacivert beyazlı ekip, 19 Haziran Çarşamba günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonundaki 6. maçı da kazanması durumunda 10 yıl aradan sonra şampiyonluğunu ilan edecek. 

 

Fenerbahçe Beko'nun kazanması halinde ise seri 7. maça taşınacak ve sarı lacivertliler, üst üste 4. şampiyonluk için parkeye çıkacak.


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle