Anadolu Efes Galatasaray'ı devirdi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinin üçüncü ve son maçında Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank'ı 87-76 yendi. Seriyi 2-1 kazan Efes, yarı final serisinde Beşiktaş Sompo Japan'ın rakibi oldu.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinin üçüncü ve son maçında Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank ile karşılaştı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Anadolu Efes, Granger ve Doğuş Balbay'ın basketleriyle 3. dakikayı 10-4 üstün geçti. Galatasaray Odeabank, McCollum ve Daye'nin sayılarıyla oyunda dengeyi sağlamaya çalışırken, Cedi Osman ve Brown ile skor bulmaya devam eden lacivert-beyazlı ekip, ilk periyodu 24-17 önde bitirdi.

İkinci periyoda etkili başlayan Galatasaray Odeabank, Diebler ve Daye'nin üst üstte kaydettiği basketlerle 13. dakika tamamlanırken, skoru eşitledi: 29-29. Ancak Heurtel'in üç sayı gerisinden attığı basketlerle toparlanan Anadolu Efes, Brown'un de verdiği katkıyla soyunma odasına da 48-40 önde gitti.





Maçın ikinci yarısına da etkili performansını taşıyan Anadolu Efes, Thomas ve Cedi Osman ile ürettiği sayılarla 25. dakikada farkı 10 sayıya (59-49) çıkardı. Hücumda zorlanan sarı-kırmızılı takım karşısında Heurtel ve Honeycutt ile üç sayı çizgisinin gerisinden sayı bulmaya devam eden lacivert-beyazlı takım, son periyoda da 69-55 üstün girdi.


trhaberler tanıtım


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle