Altın ve para uzmanı İslam Memiş'ten altın açıklaması!

17 Mart 2022 FED kararı sonrası gram altın 910 lira üstüne çıktı. Dolar kuru da yukarı yönlü. Saat 11.00 itibariyle altının gramı 913 lira. Peki bu rakamdan altın alınır mı? İslam Memiş düşecek deyip altın almak için uygun rakamı verdi. Dolar yıl sonu 10 lira olur mu diye soranlara da cevap var.

Altın ve gümüş fiyatları şok düşüşlerin ardından gelen FED kararıyla bugün yeniden yükselişe geçti. FED'in yaptığı 25 baz puanlık faiz artırımı piyasalar için sürpriz olmadı. Perşembe ve cuma günü için uzmanlar dolar, altın ve gümüş fiyatlarında dengelenme bekliyor.

Peki altın fiyatları yeniden düşer mi ve alım fiyatı verir mi? Dolar kuru 15 liraya giderken 20 lira olacak diyenler oldu bu gerçekleşir mi? Para ve piyasa uzmanı İslam Memiş FED kararı sonrasında altın ve gümüş için alım yapılacak rakamı açıkladı.

Dolar için 20 lira beklentisinde olanları da uyardı. İslam Memiş'in altın ve dolar için açıklamalarına geçmede önce Önce piyasalarda son duruma bakalım. 

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri