Altın ve dolar alacaklar dikkat! İslam Memiş'ten 'zarar' uyarısı

PİYASALARDA SIKINTILI SÜREÇ BAŞLADI

Gram altın için yeni seviyeler veren Memiş, sıkıntılı bir sürece de girildiğinin altını çizdi. Nisan ayı yol haritasını tekrardan yineleyen Memiş, alım döneminin bittiğini belirterek Temmuz ayı için pik seviyelere dikkat çekti. Peki gram altın yükselişine devam edecek mi? Uygun al-sat tarihleri ne zaman? İslam Memiş tüm bunların cevabını Youtube kanalından açıkladı.

ALIM YAPACAKLAR DİKKAT! ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Nisan ayının son alım dönemi olduğunu her defasında dile getiren İslam Memiş, hükümet tarafından kuru baskılamak için yeni bir paketin geleceğini söyledi. Gram altın tarihi zirveyi yaşarken, dolar ise 17 seviyesine dayandı. Altın ve dolar alacaklar ise uygun alım zamanını kollamaya başladı. İslam Memiş, özellikle bu dönemde alım yapacakları uyardı. "Burnunun dikine gidiyorlar" diyen Memiş, "Duvara toslayacaklar. Büyük kaybedecekler" ifadesini kullandı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ahmet Davutoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti