altın fiyatlarında FED etkisi

Altın fiyatlarındaki tahmin yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Peki kuyumcuların yorumları nelerdir?

Dolar fiyatlarının artması sebebiyle altın fiyatları da yükselişe geçerek bir ayın zirvesini gördü. Bununla birlikte kuyumculardan gram altınla ilgili yeni tahmin geldi.

19 Mayıs altının gram fiyatı 944 liradan alıcı buluyor.

Gram altın iç piyasada dolar kuruna bağlı olarak yükselişine devam ediyor. Ons altında gerileme yaşanırken dolar kurunun artması nedeniyle gram altın son bir ayın zirvesi olan 944 liraya ulaştı.

Gram altın bin liranın üzerine yükselecek
Vatandaşların alım yönünde talebi olduğunu söyleyen Kapalıçarşı esnafı Tunahan Sarı, "Vatandaşlar bu dönemde altın almak için geliyorlar. Satmak için gelenlerin sayısı çok az. Altın fiyatlarında iniş çıkışlar olsa da vatandaşlar güvenli bir liman olarak altın yatırımını tercih ediyor. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!