Altın fiyatları rekora koşuyor! 9 haziran gram, çeyrek, tam altın fiyatları...

Piyasalarda yukarı yönlü hareketlilik devam ediyor. Altın fiyatları yatırımcıların ve vatandaşların gündeminde yer alıyor. Gram altın fiyatları bin liranın üzerindeki seyrini bugün de sürdürüyor. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları tablosu...

Altın fiyatları yarınki ABD enflasyon verisi ve öncesinde Avrupa Merkez Bankası’nın (AMB) bugün saat 14.45’te açıklayacağı faiz kararına odaklandı. Avrupa Merkez Bankası’nın bu toplantısında faiz oranlarında bir değişikliğe gitmesi beklenmiyor. Ancak diğer yandan son dönemde AMB yetkililerinden gelen açıklamalar ile varlık alımlarını birkaç hafta içinde sona erdirebileceği ve Temmuz ile Eylül aylarında faiz artırımlarının geleceğine dair güçlü bir sinyal piyasanın takibinde olacak.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!