Altay Bayındır'ın sakatlığı Rıdvan Dilmen sakatlığı! Bir daha...

FENERBAHÇE Konyaspor'a 2-1 yenilirken, 3 sakat birden verdi. Luiz Gustavo sekerek, Valencia koltuk değnekleriyle yürürken, kalecisi Altan Bayındır'ın en az 3 ay sahalardan uzak alacağı açıklandı. Altay Bayındır'ın sakatlığıyla igili ünlü ortapedi uzmanının sözleri ise Fenerbahçe taraftarını korkuttu.

Konyaspor deplasmanında hep çok kritik bir 3 puanı bırakan hem de 3 sakat birden veren Fenerbahçe'den üst üste kötü haberler geliyor.

Sarı-lacivertli kulüp, maçta sakatlanan Altay Bayındır, Luiz Gustavo ve Enner Valencia’nın durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. 

Altay Bayındır'ın tahmini dönüşü 2,5-3 ay, Enner Valencia'nın 1 ay, Luiz Gustavo'nun ise 20 gün olacak. Öte yandan Altay Bayındır'ın sakatlığının, Rıdvan dilmeni futbol hayatını bitiren sakatlıkla aynı olduğu açıklandı. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak! Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor