Almanya, Portekiz'i 4-2 mağlup etti

EURO 2020 F Grubu'nda Almanya, Portekiz'i 4-2 mağlup etti. Müthiş bir futbol şölenine sahne olan maç sonunda Panzerler gruptaki ilk galibiyetine ulaşırken, Portekiz ise 3 puanda kaldı. Almanlar bu maçta attığı 4 golle, bir turnuvada 300 gol barajını geçen ilk Avrupa ülkesi olarak tarihe geçti.

EURO 2020 F Grubu'nda Almanya, Allianz Arena'da oynanan mücadelede Portekiz'le karşılaştı. Kıran kırana bir mücadele sonrasında Panzerler, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

PORTEKİZ'DEN KENDİ KALESİNE 2 GOL
Müthiş bir tempoyla başlayan karşılaşmada Portekiz, 15. dakikada Cristiano ronaldo'yla 1-0 öne geçti. Bu golün ardından baskısını artıran Almanya, Ruben dias ve Guerreiro'nun kendi kalesine attığı gollerle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarıda Almanya 51. dakikada Havertz ve 60. dakikada Gosens'le skoru 4-1'e getirdi. Portekiz'de Jota 67. dakikada attığı golle maçın skorunu belirledi.

18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor