Almanya Hollanda: 2-2 maç özeti ve golleri izle (Uluslar Ligi özet)

UEFA Uluslar Ligi'nde Almanya, 2-0 geriye düştüğü maçta Hollanda ile 2-2 berabere kalmayı başardı. İşte Almanya Hollanda: 2-2 maç özeti ve golleri bu haberde.

Uluslar Ligi'nde iki dev ülke karşı karşıya geldi. Almanya ile Hollanda 2-2 berabere kaldı. İşte Almanya Hollanda: 2-2 maç özeti ve golleri izle

Yarı final için az 1 puan alması gereken Hollanda, B Ligi'ne düşmesi kesinleşen Almanya ile son 5 dakikada bulduğu gollerle 2-2 berabere kaldı.

Bu sonuçla birlikte Portekiz, İngiltere ve İsviçre'nin ardından yarı finale adını yazdıran son takım 7 puanla Hollanda oldu.

İŞTE ALMANYA HOLLANDA 2-2 MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ

Grubu 2 puanla bitiren Almanya'da goller 9. dakikada Timo Werner ve 19. dakikada Leroy Sane'den geldi. Hollanda'ya turu getiren golleri ise 86. dakikada Promes ve 90+1. dakikada Van Dijk kaydetti.

Hollanda'da Ryan Babel 45. dakikada sakatlığı sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.




Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!