Almanların kan donduran 8 yıllık corona virüsü raporu ortaya çıktı!

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, korona virüs pandemi hakkında 8 yıl öncesinden bilgi sahibi olduğu belirtildi. Kaynak Yeniçağ: Almanya Başbakanı Merkel'e, korona virüs hakkında 8 yıl önce bilgi verildi

Almanya'da hazırlanan bu rapor Koronavirüs ile olan neredeyse birebir benzerliği ile şoke etti! Üstelik Angela Merkel'e 8 yıl önce sunulan bu rapor yönünde çalışmalar da gerçekleştirilmiş. İşte kan donduran o detaylar!

TÜM DÜNYAYI ETKİLEYECEK!

Almanya'da Robert Koch Enstitüsü Başkanlığı'nda hazırlanan "Risk Analizi ve Halkı Koruma" başlıklı raporda 'SARS CoV' virüsünün mutasyona uğrayıp 'pandemi' olacağı, tüm dünyayı etkileyeceği ve binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olacağı belirtiliyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!