Aleyna Tilki'den sürpriz performans

Selami Şahin’in 1994 yılında yayınlanan "Özledim Her Şeyini" albümünde yer alan ve büyük ses getiren şarkı, İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş ve ardından birçok isim tarafından yorumlanmıştı. "İşte Bu Benim Masalım" dizisinde Aleyna Tilki'nin performansıyla yeniden yorumlanan.

Selami Şahin’in 1994 yılında yayınlanan "Özledim Her Şeyini" albümünde yer alan ve büyük ses getiren şarkı, İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş ve ardından birçok isim tarafından yorumlanmıştı. "İşte Bu Benim Masalım" dizisinde Aleyna Tilki'nin performansıyla yeniden yorumlanan "Seni Sevmediğim Yalan" şarkısı diziye damga vurdu.

"İşte Bu Benim Masalım" dizisinde Aleyna Tilki'nin performansıyla yeniden yorumlanan "Seni Sevmediğim Yalan" şarkısı diziye damga vurdu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!