Aleyna Tilki müjdeyi verdi: Klibimiz geliyor

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına müjdeyi verdi. Tilki, "Klibimiz geliyor. Bu şarkıyla ülkede resmi olarak Aleyna baba olucam sanırım." dedi.

Yaptığı her hareketle olay olan ve gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına müjdeyi verdi. Tilki, "Klibimiz geliyor. Bu şarkıyla ülkede resmi olarak Aleyna baba olucam sanırım." dedi.

"SANIRIM RESMEN ALEYNA BABA OLUCAM"

Sosyal medya hesabından sevgilisi Emrah Karaduman ile fotoğrafını paylaşan Aleyna Tilki, takipçilerine yeni klibinin hazır olduğunu ifade ederek paylaşımına, "Klibimiz geliyor. Bu şarkıyla ülkede resmi olarak Aleyna baba olucam sanırım :D .. Yeni bir tarz yaptık. Futurebesk :D Saat 12.30da YouTube NetD kanalında..." notunu yazdı.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Turkcell'den sevindiren 30. yıl kampanyası! Tarifeler çifte katlanıyor