Alba Berlin Anadolu Efes Maçı Özeti

THY EuroLeague'de heyecan devam ediyor. Turnuvada 13. hafta maçında temsilcimiz Anadolu Efes deplasmanda Alman ekibi Alba Berlin ile kozlarını paylaştı. Anadolu Efes rakibini 97-89'luk skorla mağlup etti. İşte detaylar...

Alba Berlin Anadolu Efes Maçı Özeti

Turkish Airlines EuroLeague'in 13. haftasında temsilcilerimizden Anadolu Efes, deplasmanda ALBA Berlin ile karşı karşıya geldi. Efes, Mercedes-Benz Arena'daki mücadeleden 97-89'luk skorla galip ayrıldı.

İç sahadaki Panathinaikos galibiyeti sonrası ALBA Berlin'i de deviren Anadolu Efes, çift maç haftasında 2'de 2 yaparken toplamda da 13 maç sonunda 7 galibiyete ulaştı. Karşılaşmanın ev sahibi ALBA Berlin ise 13 maç sonunda 2 galibiyette kaldı.

Mücadeleden Anadolu Efes 97-89'luk skorla galip ayrıldı.

İŞTE PERİYOT SONUÇLARI:

1. Periyot sonucu: Alba Berlin 15-22 Anadolu Efes


2. Periyot sonucu: Alba Berlin 40-37 Anadolu Efes

3. Periyot sonucu: Alba Berlin 65-64 Anadolu Efes

4. Periyot sonucu: Alba Berlin 89-97 Anadolu Efes

Tarihte bugün ne oldu? 11 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Denizbank'tan CNN TURK programındaki açıklamlara yalanlama Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Eğitim Uzmanı: Üniversite Sınavı İçin Son Bir Ayda Nasıl Verim Alınır? Onaylı randevu nedir, ne demek? MHRS Onaylı randevu başladı mı? Dolunay ne zaman gerçekleşecek? 2024 Dolunay tarihi ne zaman?