Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasının açılış maçı Alanyaspor - Antalyaspor karşılaşması ile başlıyor. Peki Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasının açılış maçı Alanyaspor - Antalyaspor karşılaşması ile başlıyor. Peki Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’in 15. haftasının açılış maçında Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor, derbide karşı karşıya gelecek. Son 7 maçında galibiyet yüzü göremeyen ve ligde 16. sıraya kadar gerileyen Antalyaspor, ilçesinin takımı karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Galatasaray’a karşı iyi oynamasına rağmen yenilen Alanya’nın da tek düşüncesi 3 puan.

Alanyaspor - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak karşılaşma 20.30'da başlayacak. Zorbay Küçük'ün düdük çalacağı mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Alanyaspor - Antalyaspor muhtemel 11'ler:
Alanyaspor: Marafona, N’Sakala, Tzavellas, Caulker, Baiano, Siopis, Ceyhun, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Cisse

Antalyaspor: Ferhat, Nazım, Celustka, Diego, Eren, Ufuk, Hakan, Doğukan, Fredy, Mukairu, Blanco

Ev sahibinde Juanfran, Lokman Gör sakat. Stoper Welinton ise cezalı. Turuncu-Yeşilliler’de iyileşen Cisse takımla çalıştı ve oynayabilecek durumda.

Tomas yönetiminde ilk galibiyetini almak isteyen konuk takımda Bahadır Öztürk ve Harun Kavaklıdere’nin sakatlıkları devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar’da bu oyuncuların dışında eksik bulunmuyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Göztepe, toplamda 30 sezon yer aldığı Süper Lig'e 6. kez döndü!