Akşener'den Ekrem İmamoğluna tebrik mesajı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kesinleşen sonuçların ardından resmen İBB Başkanı olan ve mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kesinleşen sonuçların ardından resmen İBB Başkanı olan ve mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti.

"MASA OYUNLARINA BOYUN EĞMEDİ"

İstanbul'da devam eden yeniden sayım süreci 17 gün sonra sona erdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sonuçların kesinleşmesinin ardından mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Twitter'dan yaptığı paylaşım ile tebrik etti. Akşener'n o mesajı şöyle:"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @ekrem_imamoglukardeşim, 17 gündür yapılan masa oyunlarına boyun eğmemiş ve milletimizin oyunu namus kabul edip, sonuna kadar savunmuştur. Kendisini bir kere daha tebrik ediyorum. 




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @ekrem_imamoglu kardeşim, 17 gündür yapılan masa oyunlarına boyun eğmemiş ve milletimizin oyunu namus kabul edip, sonuna kadar savunmuştur.

Kendisini bir kere daha tebrik ediyorum. #MazbataGeldi pic.twitter.com/eZT5a87xEN


— Meral Akşener (@meral_aksener) 17 Nisan 2019









Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Askerlik sevk başvuru tarihi ne zaman? Sevk belgesi nasıl alınır?