AK Partili vekilden Enes Kara'nın intiharına ilişkin değerlendirme

AK Parti Amasya milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Elazığ'da tıp fakültesi öğrenci Enes Kara'nın intiharına ilişkin konuştu. Karahocagil, Kara üzerinden cemaatlere, Müslümanlara vurma gayreti olduğunu belirterek "Dış güçlerin ülke içerisindeki oyunları” dedi.

AK Partili Karahocagil, TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek, mesleki eğitime dikkat çekti. Karahocagil daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.

Enes Kara ile ilgili bir soruya Karahocagil, “Böyle baskılar doğru değil. Cemaatlere mal etmek de doğru değil. Cemaatlerde bir tane oluyorsa, ailelerde onlarca oluyor. Kumar oynayan, içki içen ailelerde onlarca oluyor. Onlar hiç gündeme gelmiyor. Enes Kara üzerinden cemaatlere, Müslümanlara vurma gayreti içerisinde. Dış güçlerin ülke içerisindeki oyunları” dedi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!