AK Partili Numan Kurtulmuş'tan Libya tezkeresi açıklaması

Türkiye ile Libya arasında yapılan anlaşma gereği Türk askerinin ülkeye gitmesinin yolunu açacak tezkere, TBMM'de yapılan oylamada 184'e karşı 325 oyla kabul edildi.

TBMM'de yapılan toplantıda Libya'ya asker göndermenin önünü açacak tezkere AK Parti ve MHP milletvekillerinin 325 oyuyla kabul edildi. Tezkerenin kabul edilmesinin ardından AK Parti'den ilk yorum GEnel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan geldi.

"BU BİR SAVAŞ TEZKERESİ DEĞİL"
CNN Türk ekranlarında konuşan Kurtulmuş, "Meclis'in kahir ekseriyeti oylamaya evet oyu verdi. Türkiye Akdeniz'de kendisine karşı meydan okumaları bertaraf edecek bir adım atmıştır. Bu adımın doğal bir sonucu olarak bugünkü tezkere oylandı. Bu olsa iyi olur kabilinden bir tezkere değil. Bu bir savaş tezkeresi değil. Bu, atılması gereken bir adımdı. Ulusal güvenlik için zorunluluktu" ifadelerini kullandı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!