AK Parti'den Son dakika İstanbul açıklaması: Hazırlıklarımız tamam!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Hazırlıklarımızı büyük oranda tamamladık. Çok kısa zaman içinde dilekçe ve eklerini YSK'ya teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, sosyal medya üzerinden İstanbul'da seçimlerin yenilenmesine ilişkin açıklamada bulundu. 

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Yavuz, "Olağanüstü İtiraz hakkımızı kullanarak İstanbul seçimlerinin yenilenmesini isteyeceğiz" demiştik. Hazırlıklarımızı büyük oranda tamamladık. Çok kısa bir zaman içerisinde dilekçe ve eklerini YSK'ya teslim edeceğiz inşallah" dedi.




"Olağanüstü İtiraz hakkımızı kullanarak İstanbul seçimlerinin yenilenmesini isteyeceğiz" demiştik. Hazırlıklarımızı büyük oranda tamamladık. Çok kısa bir zaman içerisinde dilekçe ve eklerini YSK'ya teslim edeceğiz inşallah.


— Ali İhsan YAVUZ (@aliihsanyavuz54) April 14, 2019


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı