AK Parti'den Metin Akpınar ve Müjdat Gezen açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ile ilgili olarak "Bunlar dünyanın her yerinde insanlığa karşı suç kabul edilir" ifadesini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ile ilgili açıklama yaptı.

İşte Çelik'in açıklamaları;

"Eleştirilerin hepsinin başımızın üstünde yeri var. Bu eleştirilerin üzerinde çalışıyoruz. Haklı yönlerine bakıyoruz. Muhalif bakışların eleştirilerinden sonuçlar çıkaran bir partiyiz. Ancak bu sanatçıların sözleri hiç bir şekilde eleştiri kapsamında değerlendirilemez. Bunlar dünyanın her yerinde insanlığa karşı suç kabul edilir"


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle