AK Parti Sözcüsü Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor

Türkiye 14 Mayıs seçimleri için sandık başına gitti. Seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

İşte Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları: 

Her türlü tedbirin aldığı süreci geçirerek oy verme süreci başladı. Oy verme işlemi güven içerisinde gerçekleşti. Dünya demokrasi tarihine girecek bir katılımla oy verme işlemi tamamlandı. Milletimizin her bir ferdine şükranlarımızı sunuyoruz. Milletimizin her bir ferdinin sabah erken saatlerde sandıklara gitmesi kıvanç kaynağıdır.

Demokratik mücadelenin nasıl verileceğini gösterdik. Siyasette sandık namustur. İşleyen demokrasi sayesinde işleyen Türkiye çerçevesinde yol yürümemiz önemlidir. Bir de çağır yapıyoruz sandıkların başında beklenmesi ile ilgili herhangi bir olay yaşanmadan herkes sayım işlemlerini takip ediyor. Yapılması gereken şey sonuçları beklemektir. Sayım şeffaflıkla ilerliyor. 

 

Bu telaş nedir

Bugün televizyonlarda yapılan yorumlara kaynak teşkil eden veriler de Anadolu Ajansı üzerinden akıyor. Bu telaş nedir? CHP Sözcüsünün birdenbire çıkıp biz öndeyiz Anadolu Ajansı veri seçerek bunu geride göstermeye çalışıyor diye bir yaklaşım içerisindeler. Bu saatten sonra oy verme işlemi devam ediyor olsa kurum oy verme işlemini etkilemek üzere verilerle oynanıyor dese birileri çıkıp hassasiyet gösterse deriz ki anlamlı tarafı olabilir.

Haklı olduğumuzu gösteren bir tablo

Haftalardır seçim gecesi sokağa çıkmayın diyerek devletin baş edemeyeceği provokasyon vermiş gibi yaklaşım sergiliyorlar. Seçim sonuçları ne olursa olsun saygı duyacak mısınız? Biz bunu defalarca ifade ettik saygı duyma geleneği bizde var. O sonuçlara saygı duymama geleneği, darbelerle, muhtıralarla engelleme geleneği de sizde var. Bu sorunun muhatabı biz değiliz, sizsiniz dedik. Ne kadar haklı olduğumuzu gösteren bir tablo çıktı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle