Ak Parti seçmeni vatandaştan İmamoğlu'na: İmam Hatipli eşim ile CHP’ye oy vereceğiz

Banka emeklisi olduğunu söyleyen bir vatandaş, İmamoğlu’na desteğini, “CHP’ye bütün hayatım boyunca hiç oy vermedim ben. AK Parti’ye 20 sene verdim. Eşimin akrabaları arasında milletvekili de var. Size haksızlık ettiklerini düşünüyorum. Bazı konularda sizi eleştirdim. Hakkınızı helal edin. Ama ben dahil olmak üzere, eşim de imam hatiplidir, CHP’ye oy vereceğiz seçimlerde. İnşallah bizi utandırmazsınız bunlar gibi” sözleriyle dile getirdi.

YİNE SEMT PAZARI, YİNE İLGİNÇ DİYALOGLAR

AK PARTİ SEÇMENİ VATANDAŞ: İMAM HATİPLİ EŞİM İLE CHP’YE OY VERECEĞİZ. İNŞALLAH BİZİ UTANDIRMAZSINIZ BUNLAR GİBİ

İMAMOĞLU: BİZ DE LAYIK OLACAĞIZ. EN ÇOK SORUMLULUĞUM SİZE

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Bağcılar Belediye Başkan adayı Cem Kılıç ile birlikte pazar ziyareti yaptı. Pazarda yoğun ilgiyle karşılanan İmamoğlu ile vatandaşlar arasında yine ilginç diyaloglar yaşandı. Banka emeklisi olduğunu söyleyen bir vatandaş, İmamoğlu’na desteğini, “CHP’ye bütün hayatım boyunca hiç oy vermedim ben. AK Parti’ye 20 sene verdim. Eşimin akrabaları arasında milletvekili de var. Size haksızlık ettiklerini düşünüyorum. Bazı konularda sizi eleştirdim. Hakkınızı helal edin. Ama ben dahil olmak üzere, eşim de imam hatiplidir, CHP’ye oy vereceğiz seçimlerde. İnşallah bizi utandırmazsınız bunlar gibi” sözleriyle dile getirdi. İmamoğlu ise vatandaşa, “İnşallah. Biz de layık olacağız. En çok sorumluluğum size” yanıtını verdi.

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor