Aile'nin 19 bölüm tanıtımı yayınlandı! “mutluluğu da, hüznü de, zor zamanı da birlikte yaşarsın…”

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin Salı akşamı ekrana gelecek 19. bölümünden yeni sahne izleyicilerle buluştu. Aslan, Devin, Kaya ve Zeyno’nun hep birlikte keyifli bir akşam yemeği yediği sahnede Zeyno’nun soruları Aslan’ı köşeye sıkıştırırken, Aslan ile Devin’in çocuklarla keyifli vakit geçirdiği görülüyor. İkilinin bu bölümde yaşayacağı ebeveynlik sınavı şimdiden merakla bekleniyor.

'AİLE'NİN 19. BÖLÜMÜNDEN YENİ SAHNE YAYINLANDI! “MUTLULUĞU DA, HÜZNÜ DE, ZOR ZAMANI DA BİRLİKTE YAŞARSIN…”

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin Salı akşamı ekrana gelecek 19. bölümünden yeni sahne izleyicilerle buluştu. Aslan, Devin, Kaya ve Zeyno’nun hep birlikte keyifli bir akşam yemeği yediği sahnede Zeyno’nun soruları Aslan’ı köşeye sıkıştırırken, Aslan ile Devin’in çocuklarla keyifli vakit geçirdiği görülüyor. İkilinin bu bölümde yaşayacağı ebeveynlik sınavı şimdiden merakla bekleniyor.  

Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ahmet Davutoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında