Aile katliamında katil zanlısı eski ortak çıktı

İlkay- Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk'un evlerinde bıçaklanarak öldürülmesi olayının sırrı çözüldü. Aileyi, Tokal'ın eski ortağı Mehmet Şerif Boğa'nın (33 ) öldürdüğü belirlendi. Katil 'canavarca hisle adam öldürmek" suçundan tutuklandı. Katille birlikte dayısı, yeğeni ve bir akrabası da tutuklandı.

Eskişehir'de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'un evlerinde bıçaklanarak öldürülmeleriyle ilgili yürütülen soruşturmada katil zanlısının Tokkal'ın eski ortağı Mehmet Şerif Boğa (33) olduğunun tespit edildiği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şerif Boğa, yeğeni Hakkı Boğa, akrabası Fesih Yiğit ile dayısı Zeki Oğuz sevk edildikleri mahkemede tutuklandılar. Katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa'nın canavarca hisle kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandığı bildirildi.

İlkay Tokal'ın oğlu serbest bırakıldı

Tokal aileinin katledilmesiyle ilgili 13 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı. Aralarında İlkay Tokkal'ın ilk eşinden olan oğlunun da bulunduğu 4 şüpheli, ifadeleri alınarak serbest bırakıldı. Buğra Tokal'ın soruşturma sürecinde tedbir amacıyla gözaltında tutulduğu ve şüpheliler arasında yer almadığı belirtildi.

Cep telefonu tamiri ve satışı yapan İlkay Tokkal'ın, katil zanlısı olduğu iddia edilen eski ortağı Mehmet Şerif B. (33) ve bu kişinin eşinin de aralarında bulunduğu diğer 9 zanlı ise adliyeye getirildi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!