Aile dizsinde Soykan ailesi yeni bir ölüm acısı daha yaşadı!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizi ‘Aile'nin dün akşam yayınlanan bölümüne; dizinin Seher Soykan’ı usta oyuncu Emel Göksu’nun vedası damga vurdu. Evinde huzur içinde hayata veda eden Seher’in ölümü tüm aileyi derinden sarsarken, izleyiciler de ekran başında duygu dolu anlar yaşadı. #Aile etiketi yaklaşık 4 saat boyunca TT listesinde kaldı.

Aile dizsinde Soykan ailesi yeni bir ölüm acısı daha yaşadı!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizi ‘Aile'nin dün akşam yayınlanan bölümüne; dizinin Seher Soykan’ı usta oyuncu Emel Göksu’nun vedası damga vurdu. Evinde huzur içinde hayata veda eden Seher’in ölümü tüm aileyi derinden sarsarken, izleyiciler de ekran başında duygu dolu anlar yaşadı. #Aile etiketi yaklaşık 4 saat boyunca TT listesinde kaldı.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin