Ağlama Anne 4.Bölüm Fragmanı İzle

Ağlama Anne 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ağlama Anne dizisinin yeni bölümü 28 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta yayınlanacak mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alev, kızını alıp gitmek üzereyken Adnan engel olmuştur. Damla ise hem Alev tarafından hem Adnan tarafından baskı altındadır. Alev'in hırsını Damla'dan çıkarması, Adnan'ın giderek Zeynep'e yaklaşması Damla'da ayakta kalacak güç bırakmamıştır.

Diğer taraftan Alev'in gitmediğini öğrenen Çetin ise mahalleye kadar gelmiştir. Kızına zarar gelmesini istemeyen Alev, tekrar hapishaneye girecek kadar gözünü karartır. Ancak Damla'nın vicdanı buna müsaade etmeyecehayallerinektir!

Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle